Al 40+ jaar een begrip in Assen
24/7 geopend
3500m² sportplezier
Zeer uitgebreid aanbod

Over ons

Sporten in Assen bij Fitness Factory

Ben je op zoek naar een sportschool om te sporten in Assen? Dan wil je naar Fitness Factory. Onze sportschool is 24/7 geopend, heeft 3000m2 aan sportoppervlak, keuze uit diverse groepslessen en de mogelijkheid voor professionele begeleiding.

Ben je benieuwd of Fitness Factory wat voor jou is? Doe de lidmaatschapstest!.
A large group of people cross country running in nature

Over onze sportschool

Bij Fitness Factory heerst een open en ongedwongen sfeer waar iedereen zich op zijn of haar gemak voelt. Bij ons maakt het niet uit of je ervaren bent of niet, veel sport of niet en wat je doet. We vinden het belangrijk dat je fit wordt op je eigen manier, dat je jouw doelen haalt en dat je dat op een verantwoorde manier kan doen. Daarom staan onze deskundige instructeurs en instructrices voor je klaar met tips of een persoonlijk trainingsschema.

Begeleiding bij sporten in Assen

Om goed en verantwoord te sporten, is deskundig advies en begeleiding essentieel. Op verzoek kunnen onze instructeurs een persoonlijk trainingsschema voor je samenstellen. Tijdens het trainen staan ze voor je klaar om je te begeleiden of te motiveren. Met een trainingsschema op maat werk je effectief aan je doelen. Met een all-in-one abonnement maak je gratis gebruik van de begeleiding van de instructeurs.

Faciliteiten

Gebruik lockers

Waardevolle spullen laat je niet graag onbeheerd achter. Daarom hebben wij lockers beschikbaar. Ruil je FitnessClub-Pas om voor een lockersleutel en jouw spullen liggen veilig opgeborgen in een van onze lockers. Zo kun je met een gerust hart sporten in Assen.

Douches

Na het sporten weer met een fris gevoel de deur uit? Geen probleem, al onze kleedkamers zijn voorzien van een gemeenschappelijke douche waar je zonder extra kosten gebruik van kan maken. Zo kun je na het sporten direct weer verder met je dag.

Drinken

Wist je dat je tijdens een uur sporten, een halve liter vocht verbruikt? Dit moet weer aangevuld worden om klachten te voorkomen. Daarom kun je bij altijd je bidon bijvullen of een kop koffie of thee pakken. Allemaal zonder extra kosten.

Vrij parkeren

Een volle agenda en tussendoor even sporten in Assen of heb je een zwaar trainingsprogramma in de planning? Wij hebben eigen parkeerplaatsen in de binnenstad. Beschikbaar voor actieve leden.

Overstapservice

Voor iedereen die lid is bij een andere fitnessclub dan Fitness Factory Assen hebben wij de overstapservice. Dat is hulp om te wisselen van sportschool zonder veel gedoe. Je kunt er direct gebruik van maken. Regel het direct aan de balie! Bijvoorbeeld na afloop van je proefles of bezoek.

Ontspanning na sporten in Assen

Voer de temperatuur op

Beloon jezelf na het trainen met een bezoekje aan één van onze sauna’s. Bij Fitness Factory Assen vind je zowel in de dames- als de heren kleedkamers een sauna en ze zijn vrij te gebruiken in combinatie met je all-in-one abonnement.

De sauna’s zijn niet altijd beschikbaar. Informeer aan de balie naar de beschikbaarheid.

Gezond met een mooie tint

Wil je even lekker warm worden en een gezond kleurtje krijgen? Maak dan gebruik van onze gecertificeerde turbobruiner!

Gezellig bijkletsen

Wat is er leuker dan een goede training afsluiten met een gezellig gesprek met je vrienden of vriendinnen? In onze ruime loungehoek vind je een aantal heerlijke fauteuils en een grote tafel, waar op je gemak heerlijk kan bijkletsen.

Gratis sporten in Assen 

Wil jij sporten in Assen? Boek dan een gratis bezoek aan Fitness Factory! Probeer de apparaten uit, volg een groepsles of ontvang advies van onze instructeurs.