Wil jij werken aan je conditie, figuur, balans of gewoon lekker bewegen? Samen met de nieuwe workouts werken aan je fitheid: dat is fun!

Wat is ClubJoy Power®?

ClubJoy Power® is een zeer effectieve groepstraining waarbij je gebruik maakt van een halter met gewichten. De zwaarte van de gewichten wordt aangepast aan jouw wensen. ClubJoy Power® is ideaal als je wilt werken aan je hele lichaam. Je voelt je fitter en krijgt meer energie &kracht.

 

Is ClubJoy Power® iets voor mij?

ClubJoy Power® is uitermate geschikt voor iedereen die doelgericht wil trainen. Effectief werken aan je conditie, je gezondheid en een goed gevoel is met ClubJoy Power® binnen handbereik. Geschikt voor iedereen: vrouwen en mannen, beginners en gevorderden, jong en oud.

Benefits ClubJoy Power®:

 • Muziek zorgt voor inspiratie, motivatie en fun
 • Je bepaalt zelf de intensiteit van de training
 • Afwisselend en uitdagend door de opbouw van de les
 • Eenvoudig en dus voor iedereen geschikt


Results ClubJoy Power®:

 • Je werkt effectief aan je spierconditie, spierversterking en spierversteviging
 • Positief effect op je energielevel en figuur
 • Tijdens de ClubJoy Power® les verbrand je ongeveer 600 calorieën

Wat is ClubJoy Yoga®?

ClubJoy Yoga® is een training waarmee je werkt aan je lichaam en geest. Fitheid is veel meer dan fysiek sterk zijn, ook je geest moet in conditie zijn. De oorsprong van ClubJoy Yoga® ligt in het Verre Oosten waar veel mensen Yoga en Tai Chi beoefenen. Deze oude culturen leven naar het begrip balans. Hoe vind je de juiste verhouding tussen inspanning en ontspanning? ClubJoy Yoga® biedt de oplossing.

 

Is ClubJoy Yoga® iets voor mij?

ClubJoy Yoga® is geschikt voor een brede doelgroep ongeacht leeftijd, niveau en geslacht. Wanneer je gezond bent, helpt ClubJoy Yoga® je om fit te worden. Als jij op zoek bent naar balans in je leven, dan helpt ClubJoy Yoga® je daar zeker bij.

Benefits ClubJoy Yoga®:

 • Oefeningen om te ontspannen, ook voor thuis
 • Meer balans in je leven
 • Je krijgt nieuwe energie
 • Vermindering van rug- en gewrichtsklachten


Results ClubJoy Yoga®:

 • Verbetering van je coördinatie, flexibiliteit en kracht
 • Spierversterking van boven- en onderlichaam
 • Tijdens de ClubJoy Yoga® les verbrand je ongeveer 350 calorieën

De trainingen van Jumpfitness zijn de ideale combinatie van een totale training voor de spieren met een cardio uitdaging.

De trampolines en oefeningen van Jumpfitness zijn toegankelijk voor ieder niveau. Van beginnend tot gevorderd. Intensiteit en moeilijkheidsgraad van lessen zijn eenvoudig aan te passen.

Calanetics is de sport bij uitstek voor de versteviging van de spieren en ter verbetering van de lichaamshouding. Als belangrijkste doel heeft calanetics dan ook figuurcorrectie. Bij calanetics worden spierverstevigende oefeningen gedaan zonder toestellen en zonder gewichten.

De gebruikte oefeningen zijn vooral gericht op de dieper liggende spieren van de buik, billen, benen en rug. Met gerichte oefeningen wordt de basisspanning in de spieren vergroot. Callanetics heeft daardoor een positief effect op uw houding en figuur. Rek- en ontspanningsoefeningen maken de spieren daarnaast soepel en sterk en bevorderen de lenigheid.

Pilates is een lichaamsoefening ontwikkeld door Joseph Pilates. Joseph ontwikkelde deze methode tijdens de eerste wereldoorlog om het rehabilitatieprogramma van oorlogsveteranen te verbeteren.

Tegenwoordig is Pilates een goed fitnesssysteem dat veel gedaan wordt door professionele dansers, sporters en het is het “geheim” van vele beroemdheden. Er zijn ontzettend veel Pilates oefeningen die elk lichaamsdeel kunnen trainen, maar uiteindelijk draait alles om je core. Met de core bedoelen we de spieren die ervoor zorgen dat het lichaam in correcte balans staat en de spieren die het wervelkolom ondersteunen.

Wat is Yin Yoga?

Yin Yoga is een vorm van yoga die al eeuwen oud is. Yin Yoga focust zich op het mobieler maken van onze gewrichten. Het is een meditatieve form en geeft ruimte in de ruimste zin van het woord. Yin Yoga houdingen worden dan ook op een passieve, maar wel intensieve manier beoefend en lang aangehouden (tussen 3 en 5 minuten). Op die manier wordt eerder het bindweefsel dan de spieren opgerekt en gestimuleerd. Hierdoor worden gewrichten beweeglijker en actiever.

Het effect van Yin Yoga-houdingen is een flexibeler, energetisch stabieler, beweeglijker en uiteindelijk sterker lichaam. Yin Yoga is een tegenhanger van het snelle en met talloze prikkels gepaard gaande hedendaagse leven. Als je in Yin Yoga houdingen langere tijd (ver)blijft, kan deze vorm van yoga-beoefening een zeer meditatief en rustgevend effect hebben.

Een van de mooiste voordelen van Yin Yoga is de stilte die het kan brengen. Je kunt Yin Yoga beoefenen als balans van elke actieve of dynamische vorm van beweging (bijv. een dynamische vorm van yoga, hardlopen, fitness). Yin Yoga heeft alles te maken met mindufllness. Het zijn in het moment, in je lichaam, de ruimte en je gevoel.

Yin Yoga is zeer laagdrempelig en voor iedereen toegankelijk, zeker ook voor mannen. Je kunt in deze les op ieder moment instromen.

Is Yin Yoga iets voor mij?

Yin Yoga is een rustige vorm van yoga en daarom geschikt voor iedereen. Deze vorm van yoga kan ook worden beoefend als balans van elke actieve of dynamische vorm van bewegen (bijv. een dynamische vorm van yoga of hardlopen) of als balans voor een langdurige, eenzijdig fysieke belasting. Yin Yoga is ook geschikt voor mensen met klachten en aandoeningen, zoals bijvoorbeeld rugklachten, chronische reuma en fybromyalgie.