Al 40+ jaar een begrip in Assen
24/7 geopend
3500m² sportplezier
Zeer uitgebreid aanbod

Contact

Bemande openingstijden

Ma – Do
Vr
Za / Zo

 

08.30 – 22.00
08.30 – 21.00
09.00 – 13.00

* Openingstijden feestdagen

Nieuwjaarsdag
Goede vrijdag
1e paasdag
2e paasdag
Koningsdag
Hemelvaartsdag
1e Pinksterdag
2e Pinksterdag
1e Kerstdag
2e Kerstdag

 

Gesloten
08.30 – 17.00
Gesloten
10.00 – 13.00
Gesloten
10.00 – 13.00
Gesloten
10.00 – 13.00
Gesloten
10.00 – 13.00

* Leden met een 24/7 uitbreiding hebben altijd toegang.

Fitness Factory Assen

Maak nu Gebruik van Onze Contractsovername

Kom sporten bij ons!

Ben je momenteel al lid van een ander fitnesscentrum, maar ben je niet tevreden met de faciliteiten, service of sfeer? Maak dan gebruik van onze contractsovername en er-vaar de geweldige fitnesservaring die Fitness Factory te bieden heeft!

Wij begrijpen dat het belangrijk is om je thuis te voelen in de fitnessomgeving waar je traint. Daarom nodigen we je graag uit om over te stappen naar ons fitnesscentrum en te profiteren van onze uitgebreide faciliteiten en hoogwaardige service. Met onze con-tractsovername kun je naadloos overstappen zonder gedoe.

Het proces is eenvoudig. Neem contact met ons op en informeer ons over jouw huidi-ge lidmaatschap bij een ander fitnesscentrum. We begeleiden je bij de contractsover-name en zorgen ervoor dat je snel en gemakkelijk kunt overstappen naar de Fitness Factory. Je hoeft je geen zorgen te maken over dubbele betalingen of onderbrekingen in jouw fitnessroutine. Wij staan klaar om je te verwelkomen en je te ondersteunen bij het behalen van jouw fitnessdoelen.

Bij de Fitness Factory geloven we in het bieden van een fitnesservaring die alles omvat wat je nodig hebt. Onze state-of-the-art apparatuur, deskundige trainers, diverse groepslessen en inspirerende gemeenschap staan allemaal klaar om je te helpen je fit-nessdoelen te bereiken. Bovendien zorgen onze ruime openingstijden en flexibele lid-maatschapsopties ervoor dat je op jouw eigen tempo kunt trainen.

Waarom compromissen sluiten wanneer je bij de Fitness Factory kunt sporten? Maak gebruik van onze contractsovername en ervaar de positieve verandering die ons fit-nesscentrum kan brengen in jouw fitnessroutine. Neem vandaag nog contact met ons op en sluit je aan bij onze sportieve gemeenschap!