Al 40+ jaar een begrip in Assen
24/7 geopend
3500m² sportplezier
Zeer uitgebreid aanbod

Lesrooster

Maandag

14.00 uur – Pilates
15.00 uur – Yoga
19.30 uur – Kickboksen (> 13 jaar)

Dinsdag

16.00 uur – Pilates

Woensdag

19.30 uur – Kickboksen (> 13 jaar)

Donderdag

14.00 – Pilates

Vrijdag

Zaterdag

Kickboksen bij Fitness Factory Assen

Kickboksen bij Fitness Factory Assen – Power, techniek en zelfvertrouwen!

Ontdek de opwindende wereld van kickboksen bij Fitness Factory Assen, waar we zo-wel jeugd als volwassenen verwelkomen om te genieten van deze dynamische en uit-dagende vechtsport. Of je nu een beginner bent die de basis wil leren of een ervaren vechtsporter die zijn vaardigheden wil aanscherpen, onze kickbokslessen bieden een unieke mix van fysieke training, techniek en mentale discipline.

Jeugdkickboksen:

Bij Fitness Factory Assen geloven we dat kickboksen een geweldige sport is voor jon-geren. Onze jeugdkickbokslessen zijn ontworpen om kinderen en tieners te helpen hun zelfvertrouwen, discipline en fysieke fitheid te ontwikkelen, terwijl ze plezier heb-ben en nieuwe vrienden maken in een veilige en ondersteunende omgeving. Onze er-varen instructeurs begeleiden en motiveren de jeugd om op een respectvolle manier met elkaar om te gaan en hun technieken te verbeteren, met de nadruk op techniek, coördinatie en discipline.

Volwassenenkickboksen:

Voor volwassenen biedt kickboksen bij Fitness Factory Assen een uitdagende en inten-sieve workout, waarbij je kracht, uithoudingsvermogen en zelfverdedigingsvaardighe-den verbetert. Onze kickbokslessen zijn geschikt voor alle fitnessniveaus, van begin-ners tot gevorderden. Onze professionele instructeurs leren je de juiste technieken en helpen je om je vaardigheden te verfijnen. Bovendien is kickboksen een geweldige manier om stress te verminderen en zelfvertrouwen op te bouwen terwijl je plezier hebt en calorieën verbrandt. 

Fitness Factory Assen | Little kid got his first boxer training

Waarom kiezen voor kickboksen bij Fitness Factory Assen?

* Ervaren en gekwalificeerde instructeurs: Onze instructeurs hebben de kennis en ervaring om je te begeleiden op je kickbokspad, of je nu een beginner bent of een ervaren vechtsporter.

* Veilige en ondersteunende omgeving: Bij Fitness Factory Assen staat veiligheid voorop. We zorgen ervoor dat elke trainingssessie plaatsvindt in een omgeving waar respect en ondersteuning centraal staan.

* Fysieke en mentale voordelen: Kickboksen biedt tal van voordelen, waaronder verbeterde conditie, versterking van spieren, verbeterde coördinatie en focus, en het opbouwen van zelfvertrouwen en discipline.

* Sociale gemeenschap: Bij Fitness Factory Assen kom je terecht in een hechte gemeenschap van gelijkgestemde individuen. Samen trainen en groeien creëert een stimulerende en motiverende sfeer.