Al 40+ jaar een begrip in Assen
24/7 geopend
3500m² sportplezier
Zeer uitgebreid aanbod

Fitness in Assen

Welkom bij Fitness Factory Assen

Welkom bij Fitness Factory Assen – Dé toonaangevende sportschool in het hart van Assen!

Al meer dan 40 jaar zijn wij een begrip in de regio, en met trots bieden wij een uitgebreide fitnesservaring op een oppervlakte van maar liefst 3500m2. Bij Fitness Factory Assen streven we ernaar om de ultieme fitnessbestemming te zijn, waar leden van alle niveaus en achtergronden hun gezondheids- en fitnessdoelen kunnen bereiken.

Onze sportschool is niet voor niets de populairste in Drenthe. Bij Fitness Factory Assen vinden we het belangrijk dat onze leden direct kunnen beginnen met hun training, daarom hanteren wij geen wachttijden. Geen tijd verspillen, gewoon direct aan de slag!

Bovendien maken we het onze leden gemakkelijk met gratis parkeergelegenheid. Je kunt zonder gedoe en kosten je auto parkeren, zodat je onbezorgd kunt komen sporten. Ons doel is om fitness voor iedereen toegankelijk te maken.

Bij Fitness Factory Assen hechten we veel waarde aan kwaliteit en deskundigheid. Onze gediplomeerde instructeurs staan klaar om je te begeleiden, te motiveren en te inspireren tijdens je fitnessreis. Of je nu nieuw bent in de fitnesswereld of een doorgewinterde sporter bent, wij zorgen ervoor dat je de juiste begeleiding krijgt om je doelen te bereiken.

Kom vandaag nog langs bij Fitness Factory Assen en ontdek zelf waarom wij dé fitnessbestemming in de regio zijn. Neem de controle over je gezondheid en fitness, word lid van onze gemeenschap en bereik jouw doelen in een inspirerende en stimulerende omgeving.

Gratis parkeren, gediplomeerde instructeurs, groepslessen en de nieuwste apparatuur – Fitness Factory Assen heeft het allemaal. Samen zorgen we voor een gezonde en actieve levensstijl. Join the fitness revolution!

Benieuwd naar de Fitness Factory EGYM? Kom hier meer te weten

Sporten onder begeleiding

Ons enthousiaste en deskundige team staat altijd voor je klaar, tijdens de training en voor het opstellen van een trainingsschema. Trainen met de hulp van een instructeur kan je helpen om effectiever te trainen, zodat je makkelijker je doelen behaalt en blessures voorkomt.

Fitness

Bij Fitness Factory Assen investeren we voortdurend in onze faciliteiten. We zijn er trots op de nieuwste en meest geavanceerde fitnessapparatuur aan te bieden, zodat je je trainingen kunt optimaliseren en resultaten kunt behalen. Wij geloven in de kracht van moderne technologie om je fitnesservaring naar een hoger niveau te tillen.
Fitness Factory Assen

All-in-one fitness in Assen 

We maken het je makkelijk. Met het all-in-one abonnement krijg je onbeperkt toegang tot de sportfaciliteiten en nog veel meer!
Of dit iets voor jou is? Doe de lidmaatschapstest en kom erachter!