Al 40+ jaar een begrip in Assen
24/7 geopend
3500m² sportplezier
Zeer uitgebreid aanbod

Groepslessen bij Fitness Factory

Groepslessen bij Fitness Factory

Wil je fit worden onder begeleiding van een instructeur en samen met een leuke groep? Volg dan groepslessen bij Fitness Factory! Van maandag tot zaterdag organiseren we diverse groepslessen, de hele dag door. Van yoga tot kickboksen.
A large group of people cross country running in nature

Yin Yoga 

Verken en verleg je grenzen met een groepsles Yin Yoga. Yin yoga versterkt en versoepelt bindweefsel en gewrichten en maakt de spieren los. Heb je een zittend beroep? Dan is dit de perfecte groepsles voor jou!

Yoga Flow

Heb je het druk? Ervaar je stress? Dan heb je baat bij Yoga Flow. Je krijgt soepelere spieren, een betere houding, betere concentratie en meer controle over je ademhaling. Met deze groepsles kom je op bewustere manier in het leven te staan.ou!

ClubJoy Yoga

Vind de balans tussen inspanning en ontspanning met Club Yoga. Tijdens deze groepsles werk je aan de fitheid en conditie van lichaam en geest. Je verbetert je coördinatie, flexibiliteit en kracht.

Pilates

Werk aan balans en kracht tijdens de pilatesgroepsles. Je werkt aan het versterken van de diepe spieren. Hierdoor verbetert je evenwicht en stabiliteit. Een gestructureerde workout waar je energie van krijgt.

Callanetics

Shape je lichaam met callanetics. Door korte, precieze bewegingen uit te voeren, werk je aan het versterken van je spieren. Het is een low-impact training met high-impact resultaten voor een fit en sterk lichaam.

Jump Fitness

Verbrand calorieën en vet en train je spieren met Jump Fitness. Op je eigen trampoline voer je allerlei oefeningen uit waarmee je lichamelijke balans traint, conditie opbouwt en gewicht kunt verliezen.

Pump Power 

Ga aan de slag met gewichten tijdens een Pump Power les. Je werkt aan het uithoudingsvermogen van je spieren door veel herhaling. Het doel van de training is om een strakker lichaam te krijgen.

Urban Bootcamp 

Vanuit de binnenstad kun je snel overal heen om je uit te leven! Met de Urban Bootcamp training sport je buiten, maak je met elkaar plezier en werk je op een gezonde manier aan je conditie.

Kickboksen

Kickboksen is de manier om te werken aan je conditie én om spierkracht op te bouwen. Het is een high intensity groepsles waarbij je trap- en stoottechnieken leert. Je wordt leniger, krachtiger en verbrand veel calorieën..

Kickboksen

tot 15 jaar

Speciaal voor jongeren tot 15 jaar hebben we kickbokslessen. Met elkaar wordt er gewerkt aan de conditie, zelfvertrouwen en weerbaarheid. Een intensieve training voor jongens en meiden.

Volg een groepsles bij Fitness Factory

Wil je werken aan je conditie, sterkere spieren of wil je gewicht verliezen? Voor alle doelen hebben we geschikte groepslessen. Bekijk het rooster en meld je gratis aan voor een proefles!