Al 40+ jaar een begrip in Assen
24/7 geopend
3500m² sportplezier
Zeer uitgebreid aanbod

Fitsnacks.tv

Beste leden,

Het coronavirus heeft ons opnieuw gedwongen onze club te sluiten.
Om je toch ook buiten de club van dienst te kunnen zijn, bieden wij voor jullie FITSNACKS.TV aan. Met deze service bieden wij jou de mogelijkheid om op elk moment van de dag, waar je ook bent, bezig te kunnen zijn met sport, gezondheid en lifestyle. FITSNACKS.TV is een online tv-zender die toegankelijk is op laptop, pc, tablet, smartphone, smart-tv en gewone tv (via Chromecast & Apple TV)

Dit platform heeft een grote variatie aan korte workouts voor iedereen. Daarnaast zijn er educatieve video’s te vinden over training en voeding. De workouts worden regelmatig aangevuld. Wij hebben er als club voor gezorgd dat jij nog steeds gebruik kunt maken van het platform.

1) Maak een account aan via www.fitsnacks.tv en volg daarin het stappenplan
2) Stuur ons een bericht en ontvang jouw unieke code
3) Activeer hierna jouw account via e-mail en het platform zal vrijgegeven worden

OPMERKING: De service is uitsluitend bestemd voor bestaande leden van onze club. Het delen van onze unieke code met niet-leden wordt niet op prijs gesteld. Deel onze unieke toegangscode dus niet met derden.

Wij wensen je veel traingsplezier met FITSNACKS.TV en vinden het prettig dat we jou, ondanks de minder gunstige omstandigheden, een 24/7 online sportservice kunnen bieden.

Met sportieve groet,
Team Fitness Factory

P.s. Ook nu willen wij jullie bedanken voor al jullie steun, begrip en fijne berichten.
Samen blijven wij sterk in deze moeilijke tijd!