ADVIES EN BEGELEIDING IS BIJ FITNESS FACTORY HEEL NORMAAL

WIJ HELPEN JE GOED OP WEG EN HOUDEN JE OP DIE WEG.

Om goed en verantwoord te kunnen sporten is deskundig advies en begeleiding noodzakelijk. Daarom vinden wij bij Fitness Factory dat je hier niet extra voor hoeft te betalen. Het zit gewoon bij het All-in-One abonnement inbegrepen!

VERANTWOORD TRAINEN VRAAGT EEN GOEDE BALANS TUSSEN BEWEGING EN VOEDING

De combinatie sporten en eten is voor veel mensen best lastig. Zeker als je minimaal 3 keer per week sport om gewicht te verliezen of om juist meer spierkracht wilt ontwikkelen. Maar hoe zorg je dat je lichaam voldoende herstelt? Uiteraard moet je altijd zorgen dat je voldoende vocht binnen krijgt. Geen probleem, want drinken zit bij ons gewoon in het All-in-One abonnement. Daarnaast kunnen we je op verzoek ook een uitgebreid voedingsadvies geven. Fitness Factory Assen biedt ook een uitgebreid scala aan voedingssuplementen, onder andere van de merken M Double You, QNT, Muscletech, Revolutions, BSN en nog veel meer.

MOEITE OM DE DOEL TE BEREIKEN? WIJ HELPEN JE MET EEN PERSOONLIJK TRAININGSSCHEMA.

Regelmatig sporten zorgt niet alleen voor een gezond en sterk lichaam, maar geeft een mens ook het nodige zelfvertrouwen waardoor je beter zult functioneren in het dagelijks leven. Een persoonlijk trainingsschema geeft je de nodige handvaten om je doelen te bereiken. Vraag één van onze gediplomeerde trainers om je hiermee te helpen.

ONZE ERVAREN INSTRUCTEURS STAAN MET ENTHOUSIASME VOOR JE KLAAR.

Fitness Factory in Assen is er voor alle leeftijden, gezond,maar ook voor hen met een beperking. Het is niet belangrijk of je veel, weinig of helemaal niet getraind bent, want op verzoek kunnen onze instructeurs samen met jou een individueel, op persoonlijke omstandigheden afgesteld trainingsschema samenstellen. Bij de uitvoering van het trainingsschema staan ze altijd voor je klaar om je te begeleiden of te motiveren. Het belangrijkste is voor ons dat je in een prettige, ongedwongen sfeer en op verantwoorde wijze aan je eigen doelen kunt werken.