DAT ENE STAPJE VERDER

DAARIN MAKEN WIJ HET VERSCHIL

Lockers

Waardevolle spullen laat je niet graag onbeheerd achter. Dat begrijpen wij bij Fitness Factory Assen maar al te goed. Daarom hebben wij lockers beschikbaar voor iedereen die er gebruik van wil maken. Ruil je FitnessClub-Pas om voor een lockersleutel en jouw spullen liggen veilig opgeborgen in een van onze vele lockers.

DOUCHES

Na het sporten weer met een fris gevoel de deur uit? Geen probleem, al onze kleedkamers zijn voorzien van een gemeenschappelijke douche waar je zonder extra kosten gebruik van kan maken. Zo kun je na het sporten direct weer verder met je dag.

DRINKEN

Wist je dat je tijdens een uur sporten, een halve liter vocht verbruikt? Dit verbruik moet weer aangevuld worden om klachten te voorkomen. Daarom kun je bij Fitness Factory Assen altijd je bidon bijvullen, een beker drinken of zelf een kop koffie of thee pakken. Allemaal zonder extra kosten.

VRIJ PARKEREN

Een volle agenda en tussendoor even sporten of heb je een zwaar trainingsprogramma in de planning? Fitness Factory Assen heeft eigen parkeerplaatsen in de binnenstad. Beschikbaar voor actieve leden.

We hebben aardig wat parkeerplaatsen beschikbaar, maar vol is vol. Vraag ons eerst naar de mogelijkheden en voorwaarden.

MAAK GEBRUIK VAN DE FITNESS FACTORY OVERSTAPSERVICE

Voor iedereen die lid is bij een andere fitnessclub dan Fitness Factory Assen hebben wij de overstapservice. Dat is hulp om te wisselen van sportschool zonder veel gedoe. Je kunt er direct gebruik van maken. Als je toch even wilt komen kijken of een gratis proefles wilt volgen, kan je dit gelijk bij ons regelen.