Woon je in Assen en heb je altijd al willen dansen? Malu Dance Company Assen is wat je zoekt! In maart 2005 begon Malu met haar eerste dansgroep in Assen, dit omdat het aan hiphop en streetdance in Assen nog ontbrak. Ze hield open audities en uit deze audities koos ze 6 kandidaten om een dansgroep mee te beginnen. Ze hadden nog geen naam en noemden zich tot deze tijd MDC (Malu Dance Crew). De naam zou later wel komen.

10 jaar later is er nog steeds geen naam, inmiddels wel een dansschool, na een half jaar hield Malu nieuwe audities om haar team uit te breiden, hier kwamen zoveel meiden en jongens op af, dat de beslissing om lessen te gaan geven voor iedereen al snel was gemaakt. In januari 2016 startte Malu de dansschool Malu Dance Company.

In 2012 is Malu Dance Company verhuisd naar het pand van sportschool ‘Fitness Factory’ in Assen. Een prachtige grote zaal van 250 m2 met eigen kleedkamer en kantoor. Midden in het centrum van Assen aan de Marktstraat. Kortom, de perfecte locatie in Assen om de dansschool voort te zetten.

Het fundament van de dansschool is hiphop en streetdance, maar wij geven ook lessen in breakdance en in modern en jazz. Voor elk niveau en elke leeftijd.

Je bent altijd welkom om langs te komen voor een gratis proefles.

Bij Malu Dance Company vinden wij het belangrijk dat iedereen zich thuis voelt, vandaar de slogan; Be a part of the MDC family.

Malu Dance Company Assen
Markt 3a
9401 JE Assen, Drenthe
Nederland

Telefoon: 06-28474108
http://www.maludancecompany.nl

Maandag

16:30 – 22:00

Dinsdag

18:00 – 22:00

Woensdag

15:30 – 22:00

Donderdag

17:00 – 22:00

Vrijdag

Gesloten

Zaterdag

Gesloten

Zondag

Gesloten