Maatregelen bij Fitness Factory i.v.m. het Coronavirus

Het Coronavirus heeft ons gedwongen onze club te sluiten. Om je toch ook buiten de club van dienst te kunnen zijn, starten wij met ingang van nu met FitSnacks TV. Met deze service bieden wij jou de mogelijkheid om op elk moment van de dag, waar je ook bezig bent, bezig te kunnen zijn met sport, gezondheid en lifestyle.

FitSnacks.TV is een online tv-zender die toegankelijk is op laptop, pc, tablet, smartphone, smart-tv en gewone tv (via Chromecast & Apple TV). Dit platform heeft een grote variatie aan korte work-outs voor iedereen. Daarnaast zijn er educatieve video’s te vinden over training & voeding. De workouts worden regelmatig aangevuld.

Wij hebben er als club voor gezorgd dat jij vanaf nu gebruik kunt maken van het platform. Maak een account aan via www.fitsnacks.tv en volg daarin het stappenplan. Stuur ons een bericht en ontvang jouw unieke code. Activeer hierna jouw account via e-mail en het platform zal vrijgegeven worden!

Opmerking: De service is uitsluitend bestemd voor bestaande leden van onze club. Het delen van onze unieke code met niet-leden wordt niet op prijs gesteld en is bovendien strafbaar. Deel onze unieke toegangscode dus niet met derden.

Wij wensen je veel trainingsplezier met FitSnacks.TV en vinden het prettig dat we jou, ondanks de minder gunstige omstandigheden, een 24/7 online sportservice kunnen bieden.

Met sportieve groet,

Team Fitness Factory

P.s. Wij willen jullie bedanken voor al jullie steun, begrip en fijne berichten. Samen staan we sterk in deze rare tijden!