alle faciliteiten onder 1 dak

Wij maken we het je graag gemakkelijk. Ons All-in-one abonnement geeft onbeperkt toegang tot al onze sportfaciliteiten, persoonlijke begeleiding, ontspanningsmogelijkheden en uitgebreide services als gebruik van lockers, douches en onbeperkt drinken. Naast onze zeer complete fitnesszaal, losse krachtruimte, de multifunctionele Crossgym zaal of aparte dojo voor kickboksen kan je uiteraard ook meedoen aan een van de vele groepslessen.

Bij Fitness Factory Assen heerst een open en ongedwongen sfeer waarbij iedereen zich op zijn of haar gemak voelt. Wij vinden het dan ook niet belangrijk of je veel of weinig of helemaal niet getraind bent. Onze deskundige intructeurs en instructrices staan altijd voor je klaar om samen een individueel en persoonlijk trainingsschema samen te stellen.

Al enthousiast geworden? Kom dan gerust eens langs voor een rondleiding of een gratis proefles.

Onze sportfaciliteiten

Fitness Factory Assen is een zeer ruim opgezette sportschool voorzien van een losse fitnesszaal, een aparte krachtruimte, een dojo en nog veel meer. Met ons all-in-one abonnement ben je vrij om te kiezen wat jij wilt. Elke keer weer.

Deskundige begeleiding

Onze enthousiaste instructeurs staan altijd voor je klaar om je sportieve doelen op een verantwoorde manier te behalen. Wij maken trainings schema’s, lopen wij 1 op 1 met je mee voor aanwijzingen of begeleiding en kunnen we zelfs voedingsadviezen geven.

Zo beperk je de kans op blessures en ga je altijd  met een goed en voldaan gevoel naar huis.

Ontspanning

Goede inspanning gaat hand en hand met heerlijke ontspanning. Na het trainen nog even heerlijk relaxen of lekker bijkletsen in de loungeruimte met een drankje. In ons All-in-One abonnement hoort het er gewoon allemaal bij.

Dat is ontspanning met een voordeel.

Service inbegrepen

Gemak dient de mens. Daarom hoef je bij ons niet extra te betalen voor de lockers, kan je gratis douchen en zorgen wij voor voldoende vocht in het lichaam door gratis verantwoorde dranken aan te bieden. En sinds kort kunt u ook gebruik maken van onze parkeerplekken op loopafstand van onze Fitnessclub.